2009-08-11
20:12:17

Tuesday rain...

Igår var det match i värmen mot Norrsken...en match som inte spelades bra utav något av lagen. Vi förlorade denna viktiga match med 2-1. (Pissigt, hatar verkligen att förlora!!!)Norrsken började med att göra ett mål, sedan kvitterade jag med ett mål. (efter ett fint pass av Linn) Sedan typ i slutet av första halvlek så gjorde Norrsken 2-1. Andra halvlek var det mest "grisigt och slitigt" på plan. Jaja nu är det bara att försöka bita ihop och ta nya tag till nästa seriematch.

I helgen har jag jobbat (som vanligt..). Har jobbat två av ca. 4 helger på raken. Men men det blir klirr i kassan sen :) Sen har jag även hunnit träffa Lisa i helgen och vi for förbi en stund till Åsa och Antes fest. Där var både Kamilla, Emma och Mackan med mera. Riktigt kul :) Synd bara att man jobbade dagen efter, annars skulle jag ha hängt med ut.

Idag har jag jobbat och sovit?! efter jobbet. Var halvt död när jag kom hem. Ändå jobbade jag bara till 14.30,  eftersom jag tog ut komp idag...Är man född trött så är man.

En film som jag bara skrattar av reklamen är Sommaren med Göran. Den verkar riktigt kul. Så ska försöka fara och se den snart.

- Du ser kåt ut!
-Gör jag?! TACK








2009-08-05
10:29:34

Working day..

Igår hade vi vår första seriematch efter uppehållet. Matchen spelades mot LDFF...det slutade med en 2-0 vinst till oss...wiiee :) En viktig vinst!

Jobbar kväll på Mois idag..så blir nog inte så mkt mer än jobb för min del idag.

I helgen ska jag och P på dop...lilla Alice ska döpas i Sjulsmark. Det ska bli mysigt, har aldrig varit på dop förr.

Har också köpt en fin present till lilltjejen!


Måste bara erkänna att jag har börjat nöta Big Brother-reprisen från -03 och Paradise hotel 4- Danmark om nätterna..

Tycker speciellt paradise hotel egentligen är ganska fjantigt eftersom det går ut på att typ supa, ha sex och prata skit bakom ryggen på varandra. Men lik förbannat så ser jag det ändå!!! Erkänner trots detta att man blir smått beroende av det. Hatälskar programmet!


Hoppas alla får en fin dag. Det ska jag se till att jag får...

"Standing in the light of your halo"


Min familj är bäst. Ni betyder så mycket!


Älskade mor, far och broder.








Mina kära syskon..Camilla me lilla Silia? i bebismagen och Michael..