2009-01-24
14:33:59

Lördag!

Sov länge idag igen...vakna halv ett...ojoj...inte lätt då man e trött alltså ;)
Igår var jag å Peter å åt middag på Thaigarden med Elin och Crille...mkt trevligt å super go mat. Jag åt en kycklinggryta med kokosmjölk<-----det bästa! Sen lyxade jag och E till det med bananasplit  till efterrätt..inte illa alls:)
Sen for vi tll munksund och såg lets dance..Emma och Markus kika förbi..hemskt trevligt.

Idag blire att  hjälpa Nina och färga håret, ska bli spännande och se hennes nya kortklippta frisyr! Själv är jag så sugen ibland på att klippa av håret rejält, men samtidigt så vill jag spara ut det och ha det långt. Det svänger fort och jag brukar ha så dåligt tålamod med att spara ut de...men nu har jag banne mej bestämt mej att ska ja iallafall försöka spara det ett tag :) !  Det är alltid så med mej..när jag har kort hår så vill jag ha långt...å när jag har långt så vill jag ha kort! Att man är aldrig nöjd med det man har???


Ikväll ska jag, Nina och Sara träffas och surra lite tjejsnack och fika på Nodo.  hemskt kul å träffa Sara, det var ett tag sen. Förut träffades vi ju typ varje dag när vi gick i samma klass, men tiderna förändras och hon verkar trivas mkt bra med nya utbildningen...  å snart blir hon sthlmsbo den räkan ;P


Nu ska jag göra iordning mej..


Ta hand om er!
TÄNK PÅ DET NI HAR OCH INTE PÅ DET NI INTE HAR :)
Annars blir man ju aldrig nöjd!






 
2009-01-22
17:33:42

Bra humör

Tänkte bara inflika om ni vill bli på bra/bättre humör...så gå in på youtube.com å klicka fram musikvideon Lasse Winnerbäck-Stockholmskyss ..vad säger sötpojken i början? haha ;)
2009-01-21
16:32:07

Plugg å förkylning..

Denna förkylning tycks aldrig vilja ge sej!! Så idag har jag mest ägnat mej åt att käka halstabletter, lyssnat på underbara Lasse Winnerbäck och pluggat...hmm kommer vara mkt pluggtid den här våren...gör examensarbete och så läser vi en annan kurs om skolutveckling parallellt.  Usch blir så arg att det ska behöva gå parallellt, hade varit mycket bättre om vi läste examensarbetet för sej. Så man kan koncentrera sig på en sak i taget..men men det blir ju inte alltid som man vill..that's life!

Hmm kanske man ska gå å göra sig nå käk.

Ps: tack för den trevliga festen i helgen Jonna:)!
2009-01-13
21:34:05

Elvis, min älskade gullegris:)

2009-01-13
13:43:45

Sol.. jag vill ha mer sol!!

Idag har jag pluggat i djupviken på förmiddan..å sen drog jag å Nina och solade lite på Sun Tan. grymt skönt men dess värre tror jag att rören inte var av de nyaste laget :S  Drog som kallt i slutet å annars brukar man svettas ordentligt när man legat 16 min. Ikväll blir det träning och ut i springa i öjebyn..hojja är inte så frestad..har sån mensvärk..men men de får lov att gå :) Nu har jag typ NÄSTAN fått min gitarr stämd..men den är nog inte 100% korrekt stämd..måste be brorsan fixa de..har även kollat upp på internet och jag ska anmäla mej till en nybörjargitarrkurs ..så då får vi se...vill bara lära mej lite grunder, så man kan spela barnsånger med barnen.

hmm annars har jag väl inte så mycket vettigt att skriva..

Lev och må!


2009-01-12
17:15:24

Måndag igen...

Då vare måndag återigen å pluggandet är igång för terminen...helgens jobb på Mogården har bara ruschat förbi.
Som vanligt går helgerna allt för fort.
Har varit hos en klasskompis å pluggat i basgruppen idag, känns bra , vi har inte så mycket kvar av vår redovisning nu:) när man varit julledig å inte träffat många från gruppen på ett tag så blire så klart mycket  prat å sidospår om annat i pluggandet..men det behöver man..det ger en bara extraenergi, tycker jag!! Ibland kanske man skulle haft liite bätrre självdisciplin;) men de e ju tur att de finns de i gruppen som är duktig i sin roll att styra upp pluggandet igen.

Hmm.. vart ingen yoga me Elin B idag..de var synd..korpen verkar ha bytt dagar på yogapassen. Hoppas bara de inte krockar med fotbollsträningarna. Yoga är så underbart!! känns som en AHA-upplevelse efter varje gång jag gör de.  De är ansträngande och rogivande på samma gång. Nu är jag inge proffs på yoga precis, men tycker det är härligt att träna det då och då, då jag har tid. Måste bara skryta med att jag ÄNTLIGEN kan nå mina tår med handen när jag strechar benet och håller det rakt. Har aldrig kunnat de förr, de ni;)  

Nu håller Peter på att steka lövbit.(min mage skriker efter mat)..å jag ska gå å duka nu.

Ska avsluta med en fråga jag fick av en 6-årig pojke för ett tag sen:...... Är du me idol??           Hahahaha...om det vore såväl.

Ta hand om er.

2009-01-09
14:30:22

Larver :(

Åhh håller på att bli smått galen....Anticimex har lovat att höra av sej så då får vi se då..
Det är nämligen så att vi har problem med fläskänger i kökskåpen..å det är såå äckligt!!
Drömmer mardrömmar om larver om nätterna...jag hurvas och kväljer  bara jag tänker på det.
Vi har sett larver för säkert ett år sedan, efter det storstädade vi alla köksskåp å så var det lugnt ett tag..men nu har de äcklen kommit tillbaka! Anticimex säger att de kommer från ventilationssystemen, eller att de möjligtvis kan komma från ngn lägenhet nära. Tydligen trivs dessa ängrar i getingbon. När jag såg dessa larver först trodde ja de var från maten eller nåt, typ mjölbaggar.  Men icket det, i skafferiet finns de inga alls, utan de håller till där vi har kastrullerna och sådant.
jaja känns som att jag håller på att städa ihjäl mej för att försäkra mej att de inte finns nå larver, men VI kräver att Anticimex besprutar köket med gift, för annars lär de ju fortsätta att komma tillbaka och man lär aldrig bli kvitt dom. Jaja nog om de små inneboenden som jag å P har..
Nu ska ja snabbfixa mej å sen ska jag å P kolla på en lägga på Kolmilavägen...får se om den är fin...den har då ett bra läge iaf.

Puss på er!
2009-01-08
17:11:07

The Killers

Måste bara säga att The Killers med When you were young är riktigt skön!!
2009-01-08
17:09:56

Första inlägget!

Jaha nu har ÄVEN jag en blogg....är verkligen  populärt med bloggande (och har väl varit det ett bra tag nu)  så ska prova på om bloggandet är något för mej..är rädd för att jag inte kommer vara så duktig att uppdatera men jag ska iaf försöka;)

Hmm idag har varit en riktig slödag..sov till halv ett...då jag vaknar av att Peter ringer från jobbet och frågar vad jag gör..SOVER svarar jag helt sömnigt. Kan inte låta bli att få småpanik när man sover så länge, känns som att man sover bort hela dan. Men förmodligen behöver man väl sova ut riktigt länge ibland, så jag var VÄRD det! hade trots allt en sen fotbollsträning igår, å det börjar ju kännas inni kroppen att man är lite äldre ;) Trots att man är 22, (jag vet, INTE så gammalt) så känns det skillnad än då man tränade när man var 16. 

Har nyss kommit hem från Nina, vi hade en mysig pratstund tillsammans och kikade lite i nya H&M katalogen, FÖRVÅNANSVÄRT så var det inte så mycket kläder som jag kände att jag ville ha. Annars brukar jag ofta vilja beställa en hel del. Typ 3/4 delar av katalogen eller nåt:P 

Nej nu ska jag värma lite fläskfilé och kika på Peters nyinköpta väckarklocka.

Tjing..




 


 
2009-01-05
23:57:01

Välkommen till min nya blogg!