2010-06-28
23:03:20

Måndagsbarn.

Sov länge idag, sedan har jag grejjat på hemma nästan hela dagen. Köpte en del diverse saker på Ikea igår som behövdes diskas, hängas upp och tas fram. Slutresultatet blev jag verkligen nöjd med, jag ska slänga in lite bilder sen. Idag fyller älsklingen 26 år. HIPP HIPP HURRA!
Han ska firas imorgon men jag gav honom paketen idag. Köpte en jeansskjorta och en vit kofta/munktröja. JAG BARA ÄLSKAR JEANSSKJORTA PÅ KILLAR, så han blev riktigt fin i den.
Har hejjat fram tjejerna idag i Sjulnäs, matchen blev 4-4. Nog var man riktigt sugen på att spela men mitt knä känns fortfarande ont sen smällarna man fick i knät förra matchen :/ SKRÄPIGT!
Smörjer in det och bandagerar och hoppas verkligen att det snart går om..
Nu ska jag gå och mysa med Pete.
Imorgon är det arbetsdag och sedan kalais.
Tjing...
2010-06-23
16:14:44

Personlighetstest

Blev inspirerad av Moa..så passade på att göra ett eget personlighetstest..haha vissa saker stämmer andra stämmer då VERKLIGEN inte. Praktiskt lagd är väl inte så passande att bskriva mig som?! Och om jag vore konstnär skulle jag då aldrig få något sålt. HAHA
Lärare, förskolepersonal stämmer ju dock ypperligt.

Din personlighetstyp:

Sällskapsmänniskor som älskar att roa sig. Deras goda humör smittar av sig på omgivningen. Lever för stunden och älskar nya upplevelser. Ogillar allt teoretiskt och opersonliga abstraktioner. Vill vara till nytta för andra. Tenderar att vara händelsernas medelpunkt i sällskapslivet. Förnuftiga och praktiskt lagda.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, konstnärer, säljare, lärare, personalvetare, socialarbetare, förskole- och dagispersonal, kläddesigners, inomhusdekoratörer, konsulter, fotografer, musiker, personalchefer, kontorschefer, coacher, fabrikschefer, livsmedelsarbetare, receptionister, rekreationsarbetare, religionslärare.

2010-06-22
16:19:26

Sol och moln..,

Idag har jag jobbat på Mogården på förmiddagen. Fick sedan ett ryck och for och löpte 5km på Grisan. Underbart skönt, solen var framme stundvis för att sedan gå i moln . Men inget regn blev det iallafalll. Jag hade tänkt ta tid men hade tidtagningen på mobilen som jag råkade slå av efter halva, TYPISKT. Så jag har ingen aning vad tiden stod på när jag kom tillbaka, men skönt var det iallafall. Så länge man har bra musik så är det riktigt peppande att löpa.

Har nu städat och donat lite här hemma och gått en runda med Elvis. Måste bara skriva att han stortrivs verkligen i stan, han älskar kolla ut genom fönstret eller sitta på en stol på balkongen och kolla på allt folk som rör sig där nere. Hahaha, att man verkligen kan älska en hund så mycket som jag gör.

Ikväll kommer Nina, Blom och Elin förbi, det ska bli mysigt med lite tjejsnack.



Må midsommarelgen nu ha fint väder.
2010-06-20
21:29:40

Söndag

Idag har jag hunnit vara förbi Jennie, Ante, Norah och sett deras superfina hus. Jag körde lite galet men när jag backade och skulle fortsätta rakt fram ser jag Jecka vid husknuten stå och vinka som en räddande ängel. Underbara vän! Egentligen var det inte så svårt att hitta dit, det var bara jag som hade blandat ihop vänster och höger. Huset var iallafall jättemysigt, det var ett hus som inte var byggt som alla andra hus. Jag älskar verkligen gamla hus som renoveras upp. De blir så hemtrevliga och mysiga.

När vi hade varit där och surrat så åkte Jecka hem med mej och SOM det regnade och började blåsa. Blev lite orolig att Jecka skulle blåsa iväg där ett tag, hahaha.
Nyss har jag och P ätit sommarens första jordgubbar med grädde. Mums!
2010-06-17
11:29:45

Bilder från i lördags..

Malin, Louise, Jag och Nina.
Petra och Blom.
Absolut Pears.
Evve och Louise.
Här är det dansgolv.
Slänger in en liten bild på blomman jag fick av rektorn i Munksund.
2010-06-16
22:23:10

En dag mitt i veckan

Idag är det onsdag och kära Jonna fyller år. Grattis!
Har varit hos familjen Hjälte/Lundgren och fikat och sedan har jag även hunnit luncha på Thai med Lisa,gått en runda på stan med tjejerna och slingat/klippt håret hos Mikaela. Hann även hälsa på lagkamraterna på träningen. Blev dock ingen träning för min del eftersom jag har fått skavsår och med tanke på att vi har match på fredag igen, så var jag smart (för en gångs skull) och avstod från träningen idag. (fast nog ryckte det i bena när jag tittade på..)
Igår hade vi match på Björkis mot Alvik. Vinst med 4-1 och en riktigt rolig och härlig match. Vi hade verkligen kämparanda allihopa! Jag spelade höger ytterback. Vad har hänt, haha?! De tre senaste matcherna har jag spelat på backposition och jag måste ändå erkänna att jag trivs bra där bak, man har en helt annan kontroll på medspelarna och uppsyn över plan. Kanske är det så, att det är meningen att jag ska spela back i år ? Känns kul att bli nämnd i tidningen över min insats. (haha inte direkt väntat.) Men det är klart att man blir glad av det!
Helgen som var har varit helt fantastisk. Lördagen var det fest hos Blomman, för att sedan gå ut på Challenge & 1906. Vi dansade hela natten och jag kom hem där kring 4.(ska lägga upp bilder så fort batteriet har laddats upp.)
Nej nu måste jag vara lite social med Peter.
2010-06-04
06:42:23

Sista dagen på Dojan

Idag är det min sista dag på Dojan. Hemskt tråkigt, eftersom jag trivs så sjukt bra på jobbet.
Igår hade vi match mot Baik. Förlust med 2-1, riktigt synd eftersom vi spelade bättre! Det var verkligen en jätterolig match att spela, trots att regnet piskade på. Jag fick återigen spela mittback, och det kändes bra. Ganska kul att befinna sig på backen ändå, man har ju så bra koll på alla spelare då. Men nog trivs jag bäst på mittfältet förstås.
Ikväll kommer tjejerna till mej en stund, sedan far vi till Kalles för att dricka lite Cosmo. Därefter ska vi till Biotrean för SATC 2. Precis så här ska en fredag spenderas!