2009-06-29
10:50:40

Inge Gläntan idag..:(

Molnigt väder idag, typiskt när jag och N hade planerat att fara och sola och bada på Gläntan. Så vi får väl se då vad dagen kommer handla om istället...


Nu är PSG över, och dömandet för min del, skönt säger jag bara!!
Att vara domare är ingen höjdare..linjedomare är dock lite roligare än gå på sjumanna.
Fick flagga några offside i lördags iallafall :) Det känns alltid bra.

De som går domare, gör det riktigt bra måste jag säga. Förstå, hur många gånger får ens domaren höra något bra om sig? Inte är det ofta.


Nu ska jag äta frukost och gå ut med lillskiten;)


 





2009-06-25
22:22:40

Synd Piteå

Idag har jag solat på Durrnäs gräsyta med Nina...Kan vädret vara bättre?

Mycket härligt i solen men har brännt mej litegrann.( detta dock mindre härligt)

Sen på aftonen for jag, Peter och Anna och mötte upp Lisa och Emma på LF arena. Pite mötte Djurgården. För mej blev det gratis entré, tack så mycket  Anna :)

Första halvlek var i det hela inte så bra för pite, men i andra halvlek så spelade de upp sej och hade flera chanser, men tyvärr satte de inte sina chanser och matchen slutade med en förlust med 2-0.


Föresten ska dra en liten länkning till ÖIF i PT;

http://pitea-tidningen.se/sport/artikel.aspx?ArticleId=4714426


Nu är det Seinfeld som gäller, Peter har köpt hem boxen :)












2009-06-25
11:42:43

Vilken dag det var igår..

Igår  ringde Nadia till mej, det hördes på rösten att hon var uppspelt och när hon skrek GRATTIS, så förstod jag! Vi hade klarat C-uppsatsen...Åhhh vilken lättnad, känns så underbart skönt att ha klarat examensarbetet. Med tanke på att vi har kämpat med det, ibland har vi varit  hyfsat nöjda och ibland när det har tjorvat har vi velat slänga datorn i väggen av ren frustration!! Jaja, antar att det ska vara lite som en berg och dalbana när man skriver examensarbete.  Å nu har en sten fallit från hjärtat och  jag har kommit en liten bit närmare min examen. Detta måste bara firas. Jag och Nadia ska bestämt gå ut och äta något gott någon dag här, och bara känna oss glada.


Igår hade vi match mot LDFF 2. Vi spelade hyfsat bra, men tappade slutet av andra. Men sedan i andra halvlek, hämtade vi upp och matchen spikades 4-2 till Öjebyn :)

Jag fick lägga straff i den 58:e (?) minuten, och satte den i vänster hörn...Vilken lättnad :) Detta trots mina trasiga, ihoptejpade fotbollsskor. Kan nog inte slänga dem trots allt? Jag tror de har en del tur med sig.


Imorgon börjar PSG, ska gå domare fredag och lördag. Hoppas på fint väder så man får lite färg.
Är dock nervös och döma sju-manna....för föräldrarna brukar skrika som nå galningar...men det ska nog gå bra, bara jag beter mig bestämt!!

Nu ska jag sola lite...

Ikväll håller jag tummarna för PIF:s damer!!





 





 



2009-06-23
20:10:05

Tisdagsshopping i goda vänners lag

Dagen har spenderats på stan med Elin och Alex...mycket trevligt, hittade en del fynd faktiskt. 
Det bästa fyndet var fotbollsskorna jag köpte för 300:-  på InterSport. Inte dumt för att vara Umbro och grymt sköna var de på fötterna..

Sen så är Stockhomsresan bokad nu...
JS rör har lägenhet i Sthlm, bo gratis är aldrig fel ;)
Sen så är det ju inte alls dåligt att Åsa & Anton ska hänga med åxå!

Alltså denna Peter Larsson, har nog smittat mej med halsont....CRAP! Tror fan jag har kroniskt halsont eller något?
Dricker te  och äter massa vitaminer, vill ju att halsen ska vara bra imorn för då äre match som gäller. Peppar, peppar!!

Btw, midsommaraftonen var riktigt mysig trots att jag jobbade hela helgen. Älsklingen, Jon, Lindberg och TP hade 100 årsfest. Vi grillade och hade hemmafest hos Lindberg. Kommer eventuellt lägga upp lite bilder från i fredags..


Nu är det allsång på skansen.

Glöm aldrig bort vem du är!



2009-06-16
10:24:28

Dags att röjja!

Idag är det röjjardagen på stan, så jag, syster och min mor tänkte fara dit och kolla om det finns något man kan fynda.

Gårdagens match slutade 3-3 mot Norrsken. Vi började riktigt dåligt, men i slutet av första var det som att någonting hände, för då började vi rulla boll och göra mål. Jag fick in två pytsar, det kändes riktigt kul :) Känns som att kondisen har börjat komma tillbaka, fast har ändå en hel del kvar...

Ska prova mej på att länka till PT sporten, får se om jag lyckas:

http://pitea-tidningen.se/sport/artikel.aspx?ArticleId=4698304


Annars har jag väl inte så mycket vettigt att skriva om, håller på att läsa Inte utan min dotter. Den är grymt bra, försöker hålla mig vaken om nätterna för jag har ju inte tid att sova när det händer så mycket och spännande saker i Teheran. Förstå vad hemskt att bli fången tillsammans med sin dotter i ett oroligt land full av misär, detta av sin egen man?!!  Mannen som var en kärleksfull far hemma i USA men förvandlades till en martyr i Iran...


Nu ska jag fixa mig ett ansikte...


Tjing



2009-06-15
15:15:29

Match ikväll!

Summering av helgen:
Fredagskvällen spenderade med söta Mallan...vi såg I taket lyser stjärnorna (andra gången för mej, den är så himla bra alltså, jag gråter lika mycket varje gång)

I lördags var jag i staden med tjejerna, mycket trevligt sen på kvällen var det dags för Lindbäcksfest, bjuder på lite bilder från festligheterna. 

I söndags var det en slödag med lite domarutbildning och träning..


Idag taggar jag för match..det är bara vinst som gäller nu!




HAHA vadå Peter ser ut som att han inte vet vad han heter? ;)









 
2009-06-12
19:50:17

GRATTIS...

Andreas och Nina till studenten!!  & Jenny till din examen.


FYY FAAAN VAD NI ÄR BRA!!!!! :)














2009-06-10
13:02:02

Summering av helg och början av veckan...

Fredag:På morgonen var jag i Skeå och såg  min underbara vän Elins sjuksköterskeexamen + att hon fick stipendium, BRA GJORT!  PÅ eftermiddagen var jag och P och åt sill hos Peters söt mormor...sedan överraskade älskade med att köpa den underbara filmen  I taket lyser stjärnorna och en Ben & Jerrys glass till mej ;) Så kvällen blev en riktig myskväll med gotta och film. BJ finns det någon godare glass??

Lördag:  Ikea i Happis med P och hans päron. Där blev det shopping av lite allt möjligt..också bland det bästa var att jag  fick tag i Filippa K muggar på Iitala outlet..Så nu kommer teét smaka mycket godare ;) På kvällen var det dags för examensfest hos Elin...mycket trevligt med mkt vatten för min del...hade ju match på söndagen.

Söndag:  Match mot Arvidsjaur..vinst me 6-0...:) Kondisen har börjat komma tillbaka litegrann, känner jag, men det är ändå en hel del kvar än. Grattis Anna till målet, det var du värd;)


Måndag: Linjevakt på Gotis till P96 Öif- Pif..DM-match, så fick mer pengar än vad jag trodde. (Aldrig fel!)
Direkt efter linjedömandet så var det träning...kul träning men dock få som tränade..
Efter träningen körde jag full fart hem och lämnade Anna och hämtade upp Nina. Vi skulle fara och sola och uret stod redan på kvart i tio..(solariet stänger 10) Vi brummade iväg och hann precis in på Solana. Där var det fullt så vi kom in i solariet baki tio ngngång. Rörelsealarmet slogs på halv elva men vi chansade ;)

Klockan var fem i halv när vi var färdiga! Puhh, svettigt värre men vi hann. Desperata efter lite värme eller vad??

Just nu är jag i sjulnäs, har vart här och solat lite på altanen..och hämtat band till A & N champagneflaskor. Har även klilppt luggen här i Sjulnäs hos Michaela..tänk att håret känns mycket fräschare bara när man klippt lugg.


Snart ska jag tillbaks till staden..



Ha det bra alla.

"Fokusera på vad ni har och inte på vad ni inte har"










2009-06-03
15:54:52

3 juni...

Sista dagen på LTU avklarad innan sommaren...wihoo
Opponeringen har gått ganska bra, så nu är det bara finjusteringar med uppsatsen innan vi får reda på om vi blir godkända...kommer kännas grymt skönt när vi är färdiga med arbetet!! Puhh, är måttligt less nu.

Annars har jag haft en bra helg...i söndags hade jag födelsedagsfika för släkt och vänner..(ska lägga upp lite bilder)mycket mysigt och vilka fina presenter jag fått..tack så hemskt mycket! Men dock så hade jag inte behövt några presenter, fy vill inte fylla nå mkt mer nu..kan gärna stanna på 23, resten av livet ;)

Har lagt undan en rosa (inte ofta jag använder den färgen) tunika på Gina idag..så det blir nog ev. och köpa den och använda den på fredag.
För då tar min kära vän Elin sjuksköterskeexamen! Så duktig :)

Ska äta lite pastasallad nu, sen äre träning som gäller..

Tjing!