2009-07-30
21:27:02

Tillbaka till Björklunda..

Idag var min första träning efter uppehållet. Har ju jobbat så mkt och dessutom varit förkyld men idag var jag redo för lite bollsparkning :)  Har sprungit lite själv men det är ju inte alls samma sak som en hederlig fotbollsträning. Härligt var det iaf..dock lite varmt (men man ska ju för fasen inte klaga?) Efter träningen stannade jag och nåra från laget kvar och tittade på herrarnas match. Det blev vinst för ÖIF grabbarna :)

Det finns mycket jag vill hinna med i framtiden, så blev sugen på att skriva en liten lista:

* För det första ta min examen och börja jobba med det jag gillar som mest..:)
* Efter lite arbete så har jag ambitioner att plugga psykoterapi eller beteendevetare detta riktat mot barn.
* Resa (blir nog en hel del resande till syster och bebis), men vill resa både i Europa och Asien..
* Och nu i höst blir det då iaf att ta tag i min gitarrkurs (skäms över att säga att jag inte börjat än, fick gitarren i julas..)
* har blivit lite smått tatueringssjuk, nu har jag ambitioner att tatuera en liten tatuering på foten (om jag kommer att våga det vill säga)
* Spå mej hos någon...har så många frågor om min framtid just nu??!!

Ja, jag vill så himla mycket och ambitioner har jag så det räcker för flera men man får väl se var vindarna bär en! Only god knows..








2009-07-12
20:01:14

The day after....

Igår var vi tjejer ut på 1906. En trevlig kväll som började kaotiskt (med en kö som trängdes så man flög runt och staketet höll på att braka....) väl där inne så bjöds det på  dans, massor av MJ musik och lite Rappabapabapaba...,  mingel och trevligt folk.  Kvällen avslutades på Max, och hemskjutsning av Falhman. I bilen höll vi på att dö av skratt pågrund av lite roliga kommentarer av folk och Emma hade en hicka som inte ville ge sig i första taget. Kom väl i säng ca halv fem så tog mej en rejäl sovmorgon till 13.15!!?? Lite jobbigt när man vaknar så sent..hela dagen har som sprungit bort. Men det var väl behövt. Hela dagen har gått i slöhetens tecken. For däremot och sprang på Grisan på eftermiddagen. Kändes i kroppen att man varit ute dagen innan ska jag säga. Fatta vad dagsformen avgör vilken springtid man får !!


Hmm.. nu ropar teveapparaten på mej! På tisdagen kommer gubben hem, hoppas du mår bra och njuter av fisketuren i Norge. Det är du verkligen värd!


Lev livet medan du kan


/Sandra





2009-07-08
20:50:28

R.I.P MJ

Igår steg jag upp tidigt som bara den, och nu tror ni säkert att jag skulle och jobba men icke det icke! Jag och Nina ställde oss ca. 7.30 i kö utanför Left Hand Tattoo. Det är Drop In där hela månanden ut och jag fick göra min efterlängtade tatuering. Jag tatuerade Fides Spero Amor i skrivstil på benet :D

Fides Spero Amor är latin och står för: Tro, hopp, kärlek.

Så nu knogar jag på att smörja benet med Helosan hela dagarna. igår såg jag Michael Jacksons minnesceremoni på teve. Det var den mäktigaste begravning jag sett, oerhört vacker. Jag såg kanske halva och det tog inte länge innan tårarna rann. Jag grät så mycket att ögonen var alldeles rödsvullna.  Michael Jackson var en grymt stor artist, mycket större än vad man egentligen hade föreställt sig. Han kommer alltid vara The king of pop, så är det bara.  Många kändisar sjöng och höll tal för MJ, Vackra ord!
Det är bara synd att han aldrig fick höra de fina orden under sitt liv här på jorden??? Varför är det alltid så? Vi säger alltid allt fint vi har tyckt om en människa när de lämnat oss, varför kan vi inte säga det till dem medans de lever med oss här på jorden??


Den jobbigaste delen av ceremonin var nog när Paris ville säga några ord till sin far, hon sa att han var den bästa pappan man kunde ha och att hon älskade honom. Sedan bröt hon ihop..

En fin mening som en av Michaels bröder sa var att Michael äntligen fick vila i fred och ställde sig frågan därefter att hur mycket ska en människa egentligen få lida?? Denna mening fick mej att brista igen.

Tänk att han aldrig fick vara ifred vars än han gick och hur mycket tidningarna skrev skvaller om honom med en massa anklagelser, medan folket dömde honom utifrån tidningarnas artiklar??


Personligen tror jag tyvärr att MJ knarkade ihjäl sig. Han orkade inget mer här på jorden. Pressen på honom var för stor..

Ett underbarn med en tragisk uppväxt men som under sin korta tid här på jorden har spridit glädje och fina budskap i sin musik är min sammanfattning om honom.

Jag håller med dej MJ,

"Heal the world, make it a better place...."











2009-07-02
21:38:34

Summer in 1906...

Igår blev det en spontan utgång...riktigt trevligt i sommarvärmen :) Dansade hela natten lång...

Annars har jag umgåtts litegrann med Nina sedan så for jag och Kamilla och sprang på Grisan idag....det var lite skönare att springa idag motför igår...


Nu ska jag färga håret!


2009-07-01
16:50:49

Havsbadet...

Vaknade imorse av att Kamilla messade och frågade om stranden. Självklart är man på, man måste ju passa på när man är ledig..Till helgen börjar ju heltidsjobbet för mej..

Trevligt umgås lite med Kamilla, förutom igår så var det väldigt längesedan sist. De brukar iaf bli någongång om sänder :) Men oftast har man så mycket grejs för sig, så dagarna bara springer iväg. Något som jag måste bli bättre på är att fånga dagen?! Måste  bli bättre på att stanna upp här och nu istället för att planera och hela tiden tänka på vad man ska göra nästa dag. Men detta är såklart lättare sagt än gjort!
På havsbadet var det folkat och svalkande med lite vind. Underbar värme, hoppas den håller i sig i några dagar!


Nu mat och sedan lite springning på Grisan

2009-07-01
00:44:33

Nu är det verkligen sommar <3

Idag har jag pressat lite på Gläntan. Det blåste riktigt mycket så kände aldrig hur mycket solen tog på. Men när jag kom hem och kollade mej i spegeln så var jag röd som en kräfta!! Svalkande Aloe Vera gel är det som gäller för mej just nu.
 

Ikväll har jag  umgåtts med Lisa och Kamilla. Vi har haft en mysig liten picknick på Södra hamn. Förstå vilken värme när man kan sitta ute med shorts och linne när kl är typ 22 på kvällen?

Nu sitter jag här och är frustrerad på min ¤/&% mobil!!

Nu går den tydligen inte att ladda längre.....

Sov gott mina vänner!