2009-04-29
09:17:15

LTU....och trött....

Nu sitter jag här på ltu och inväntar vår lektion....var tvungen ta 6.45 bussen för ett pass som börjar 9.30..eftersom om jag skulle ta den sena bussen skulle vi komma försent...skräpigt, när man e morgontrött som få..

Men trevligt var det att träffa både Nina, Elin och Evve och massa andra gamla klasskamrater som också åkte me bussen imorse...det är inte så ofta man träffas på skolan längre eftersom man typ nästan aldrig är där!! Det blir nog däremot annat till hösten när jag läser specialiseringen..


Igår var en mysig kväll med fik (eller middag blev det för min del) på Nodo med tjejerna...så grymt härliga tjejer och spendera en fikarkväll med så det kan ju inte bli bättre, enligt mej.


Annars äre fotboll ikväll och sedan ska jag ta tag i min planering som lekledare för valborgs,,,(jag vet att ja e seg)

Nu ska jag och Nadia pallra oss till lektionen..


Lev och må!



2009-04-23
13:01:51

C-uppsats...

På förmiddan har jag hunnit med en hel del...C-uppsatsskrivande och justeringar med Nadia, sen for vi till bibblo där det tydligen var Världsboksdagen..så Solbackas förskola hade sångstund och vi passade på att fika lite (eftersom det bjöds på gratisfka, gratis är alltid gott !) Väl där kikade vi I Sveriges rikes lagbok och jag säger bara som så jag är inte ett dugg avundsjuk på de som läser till advokat!! 

Nu ska jag ta tag och raka Elvis..och det var inte igår, så lär nog hålla på ett tag..haha han ser ut som ett troll nu när han är så orakad..som pappa kallar honom: SLARVEN, det kan inte stämma in bättre.

Senare i eftermiddag bär det av på fotbollsträning på Heden...

Det är väl det jag kommer pyssla med idag..inte så mkt speciellare än så..

Det finns mycket som jag ser fram emot i år och i början av 2010:

Kära syster ska få barn. Detta ser jag fram emot mer än något annat just nu!!
* Gå babysim med syrrans bebis
* Andreas & Nina tar studenten
* Mor och far ska ha 60-års kalas
* Januari 2010 tar jag min förskollärar/ lärarexamen.

Sen så ser jag självklart fram emot sommaren med förshoppningsvis härligt väder, fotbollsmatcher som går bra för oss och en Stockholmstrip. Annars jobbar jag på Mogården i vanlig ordning denna sommar också, kanske sista? Lite trist när man tänker på det. 



  
2009-04-19
19:44:43

Jag ska bli moster!!!!!! :)

Igår var det premiär för mej att spela match utomhus efter två träningar på typ 2,5 månader eller nå..
Hojja, det kändes kan jag säga er...inte hade man så mkt kondis att komma med!! var nog bara viljan som jag hade som bensin...åxå fick jag börja matchen att spela ytterback?!  Sist jag spelade på backfronten var väl på sjumanna eller nå..inte va det speciellt kul å va ytterback...tacka vet ja mittfältet...men men..matchen gick inge bra för oss..vi förlora me 3-0. Sådant är livet...bara ta nya tag.

Kul att ha börjat komma igång LITEGRANN iaf :P

 
Idag vaknade jag och P strax efter tio...så vi klädde på oss snabbt och for och åt frukost hos Elin och Crille...mumsigt var det! Italiensk frukost/lunch buffé, med lite av allt möjligt..åt så man blev sprängmätt ;) Sedan låg jag på E:s spikmatta ett tag, både på rygg och mage..mkt skönt, blev som en spa/hotell/ välbefinnande morgon :) Tack Elin och Crille för en mysig morgon!

Kl 16 var jag å P bjuden på saltsill hos Ruth...å det var riktigt gott..Elvis han fick som vanligt en skål med korv..å sen bjöd R på mjölk....digestive å paj till honom...så han är nog gode belåten i sin lillmage, han lär nog it äta nå mer idag :)

Föresten tror it jag har skrivit det på min blogg?...men som sagt ska jag bli MOSTER :) Som jag längtar..
Är så glad för min syster att hon äntligen är gravid...som dom har kämpat...
det funkade på första provrörsbefruktningen...så jag håller alla tummar jag har för att allt ska gå bra!
Syrran kommer hem i sommar...för hon ska föda här i Sverige..ooch sen kommer Panos hit när det närmar sig födandet.

jag tror att jag håller på att bli bebistokig??!! Jag drömmer om bebisar hela tiden...förmodligen för att jag tänker på min syster så ofta...sen så är det ju ganska många som är gravida nu! Bara på skolan i Lule är det många som väntar smått....Grattis Stina föressten :)

Nu ska jag dammsuga..innan det är wipeout

Lev och må!





2009-04-14
13:59:24

Tisdag..

Å nu var påsken över! Påskhelgen har varit riktigt härlig, mycket familjemiddagar och i söndags var jag, P, Malin, Tomas å Patte med Elvis och M å T:s hundar på vitsjön i svensbyn...
Fint väder, grillning av varma mackor..pimpling och allmänt bara sitta ute i solen....skönt
Igår var vi bjudna på mat hos Peters söta mormor Ruth...mycket gott med efterrätt och allt..
sen på kvällen kom Malin och Tompa förbi och vi såg på Patrik 1,5..hahaha...den var riktigt rolig..
Sen har jag även hunnit umgås med Nina lite...vi har varit på långa prommisar med hundarna...tiden går så mycket fortare om man promenerar med någon!


Men däremot så har jag sett en grymt bra film i helgen...jaa om jag tänker efter kanske den bästa filmen jag sett på flera år?!..jag såg iaf Slumdog millionarie....å den var så underbar.
Jag förstår att den har vunnit typ åtta oscars..
Gatubarnen var så söta och oförargerliga...man ville ju bara ta hem dom alltså.....
Nej, fy fasen va man har det bra egentligen.

Jaha förmiddagen har ägnats åt plugg för min del...ska ha en liten övning på opponering imorgon på skolan..
Snart ska jag till läkaren för att kolla upp halsen..

Hoppas det ser bättre ut..så jag kan träna i veckan..(håller tummarna)

På återseende!


2009-04-10
13:16:21

Alesha Dixon - Breathe slow....

Mycket härlig låt så här till påsk och ledigheter:) Can´t forget to breathe slow.....count from one to ten....with my eyes closed....
Igår var Hanna och Nina hos mej...vi tände ljus och åt karra och mumsiga popcorn till Twilight....
Filmen var riktigt bra....jag brukar inte gilla när det är fantasy inspirerat men både boken och filmen är suveränt bra...så måste fortsätta läsa uppföljarna, tror jag bestämt.

Skönt med lite ledighet nu under påsk....vill bara bli frisk ngn gång...halsflussen är så seg...har aldrig varit med om dess like...får väl se om man kanske måste äta ngn annan penicillinkur?? det är bara det att  jag främst känner att jag vill komma igång med fotbollen någon gång! Blir småtokig när jag inte får anstränga mej....huvva

Jaja..de finns dom som har det värre...

Ikväll blir det lax hos Peters päron...och imorgon ska vi till Sjulnäs och äta, och sedan på söndag blire att äta italiensk tapas frukost/lunch hos E OCH C...Så hemskt gulligt!

GLAD PÅSK PÅ ER!






2009-04-05
14:03:31

Söndagsmatch

Jahapp har nyss kommit hem från lagets träningsmatch, som för övrigt blev en vinst med 5-1 mot Norrsken :) Det såg grymt härligt ut att springa på gräset med solsken och allt! men vänta bara...snart kanske jag också kan det...måste bara ha tålamod, som jag ABSOLUT aldrig har....tålamodet är nog min fiende just nu

Ikväll blir det att gå å se på bio med mamma och Gunssan..Män som hatar kvinnor...de ska bli spännande att äntligen få se den omtalande filmen..

Nu ska jag lägga mej och vila med en piggelin i högsta hugg...känner att halsen tog lite stryk, hehe;) är extremt dålig på att INTE skrika under fotbollsmatcher..

Förresten kul att Nina (målisen) spelade idag (we need her) också vare ju skojj att Anna fick spela sin första match :)
Saknar dock Lisa och Jesse...Jesse vi måste ta å träffas ngn dag!

Men Lisa ska ja då gott få tillbaka på planen ;)

pusss

2009-04-03
19:12:55

Fredag!

Jaha idag har man feber...så har spenderat dagen framför teven och käkat piggelin för halsen. Typiskt att Mogården ringde just idag å fråga om jag ville jobba i helgen....Rackarns I NEED THE MONEY..men vad göra när man är sjuk?

Ikväll blire alltså mys och film och kurering med älsklingen..
Talang 2009 har premiär det brukar ju vara lite skojjsigt som de flesta fredagsunderhållningar..

Om jag är feberfri på söndag, så ska jag komma å kika på tjejernas träningsmatch mot MSSK på LF:) bara kötta som gäller eller hur Anna!



LEV OCH MÅ ALLIHOPA

2009-04-02
15:13:22

Giraff som också har halsfluss måntro ;)?

2009-04-02
15:09:11

Halsfluss och nyckelletande

Dagen började med att jag 8 på morgonen sprang runt och leta bil/hemnycklarna i lägenheten. Efter en evighets letande så kommer jag på för mig själv att jag hade med dom i bilen till fotbollen igår, och TADAA att de ligger kvar i handskfacket ...ojoj typiskt jag!!! Peter som var på jobbet och tydligen inte hade mobilen på sig fick man ju inte tag i heller.  Så det blev att Nadia kom hit istället (vill ju inte lämna olåst heller!) och vi grejjade på med C-uppsatsen. Så det blev en bra lösning till slut. men nog får man lite panik när man inte hittar nycklarna med en gång:P
jaha sen har jag suttit vid datan nåra timmar och skrivt på C-uppsatsen. 

Sen har även läkaren från vårdcentralen ringt...dock sent när han skulle ringa i måndags!! Det  jag då får höra är att jag har Streptococker alltså halsfluss...så nu ska jag få mej en ordentlig peniccillin kur. Det ska bli skönt ......har inte varit kry i halsen på nästan 2 månader. Så nu hoppas jag att magen kommer må bättre också när jag får bot på halsproblemen.   

Det jag dock blir irriterad på är att streptokocker provet togs i fredags och han ringer först idag. Om jag hade vetat att jag är bärare av halsfluss..så kanske jag inte hade träffat så mkt folk som jag gjort! Så om ngn av er får halsont så vet ni.FÖRLÅT.. men de är då läkarns fel!  har ju hela tiden sagt att jag haft halsinfektion men inte halsfluss....och att jag ska käka bafucin och ta de lugnt...

men men nu är det löst iaf...och det blir ju bätttre...nu ska ja inte va alltför bitter mot doktorn, han har väl fullt upp me alla sina patienter...men vissa krav kan man ju ställa??

 Smile and the world will smile to you

å snart efter penicillinandet kanske jag kan börja träna igen....Wieeeeeeeee