2009-02-28
15:31:52

Kan man bli mer less????

Jaha idag vare lördag. ikväll är jag och P bjuden på laxmiddag hos hans päron, mormor och hans morbror med fru är också på besök här i Piteå:).  Idag mår jag bättre.men med tanke på igår kan jag lugnt påstå att jag kände att jag lever och har en mage..(tydligen har jag en tendens att förtränga hur jävligt det är att ha kramp?)

Även om jag mår relativt bra idag har jag deff ingen ork för fotbollsträning..pratade me lagledarn idag, som tur är känns de som att de har stor förståelse för min tarmsjukdom.. så att de it bara tror att ja skippar träningar bara för ATT. Känns som att jag under 2009 aldrig kommit igång ordentligt med min fotbollsträning...antingen har det varit min eländiga mage eller så halsflussen som jag hade...men men..jag försöker iaf tänka positivt ..de är tur att de är nåra månader till serien börjar..borde hinna komma i form till dess:) Lagledarn frågade om jag iaf kunde va me på cupen i helgen...å de hoppas ja verkligen ja kan!! Men kondis kan jag inte garantera att ja har, med tanke på hur många träningar ja missat..:P
Man får ta en dag i taget...hälsan är trots allt det viktigaste här i livet! 

Less är jag på min mage så jag vill skrika rakt ut,men min optimism på att det ska bli bättre har jag med mig iaf:)



Vad säger vädret ute?? Underbart när solen har börjat komma fram på dagarna.

Puss å nu är de duschen som väntar för en lökis som jag;)





2009-02-18
21:03:56

Veterinärbesök

Igår var jag me lillkillen hos veterinären..han har ju så mkt problem med sin hud på vintern..sommarn är det oftast bättre men vintern är sämst för honom. Veterinären skojjade med att om hon kunde ordinera 2 veckors semster i Thailand så skulle hon göra det..han mår ju så mkt bättre i huden i värmen..Thailand skulle def i dessa kalla tider inte va helt fy skam, känner jag!


Hur som helst..

Elvis har eksem och torra fläckar över hela magen..även eksem i öronen..
huvva stackarn..men han var iaf riktigt duktigt hos veterinären..han bara stod och titta på mej med sina stora ögon typ: matte ta mig härifrån..men annars var han lugn...och lät hon klämma och känna och ta massa hudprover och sedan skar hon i en liten böld/eksem som han har..

Nu har han fått antibiotika...desinfektions schampo...kortisondroppar för öron och även fiskolja. som han ska få i sig varje dag..sen ska hon ringa ti veckan..så får vi se..mest troligt kommer de behöva söva honom för att titta i öronen och ta blodprover om han har några allergier.....

Jaa inte är det billigt å gå till veterinären..(fast de var ju förstås inge nytt).1500  sprang iväg på besöket igår...

Men vad gör man inte för sin käraste vän? Han är värd alla pengar man kan ha.

Finns det någon annan som kan vara lika  lycklig och gosig när man kommer hem och varit borta ett tag? Å det spelar ingen roll om man varit bort 15 min eller 15 timmar..han är lika överlycklig för det.

Djur ger så himla mycket tillbaka..

Den lilla nakenfisen är guld värd!

Nej..nu väntar Grey´s :P


                    Skäggiga Elvis



  Bebis!



2009-02-18
20:20:44

The Killers - This is your life <3

Candy talks to strangers
Thinks her life´s in danger
No one gives a damn about her hair
It´s lonely down on track street
She used to go by jackie
The cops, they´ll steal your dreams and they´ll kill your prayers
Take a number where the blood just barely dried

Wait for something better
No one behind you

Watching your shadows
This feeling won´t go

Crooked wheels keep turning
Children, are you learning
Climatize but don´t you lose the plot
A history of blixters
Your brothers and your sisters
Somewhere in the pages we forgot

Take a number Jackie
Where the blood just barely dried
You know I´m on your side

Wait for something better
No one behind you
Watching your shadows
You gotta be stronger than the story
Don´t let it blind you
Rivers of shadows
This feeling wont go

And the sky is full of dreams
But you don´t know how to fly
I don´t have a simple answer
But I know I could answer
Something better
..........                                           






2009-02-14
16:35:08

Alla hjärtans dag <3

Äntligen helg....trodde aldrig veckan skulle ta slut..har kämpat mig igenom praktikdagarna...fast ja är dunderförkyld..men nu äre helg å chans å slappa å vila upp sig!

Summering av veckan i överlag är att den har varit riktigt bra...barnen är hur gulliga och härliga som helst och handledarna likaså.

Hehe många säger ju att man får höra sanningen av barn och jag kunde inte hålla mig för skratt för ngn dag sen.
en flicka tittar på mig när vi sitter och pratar och konstaterar med att säga: Fröken, du är så busig!
Jag: Jasså, vadå?
Flicka: ja men....du är så virrig
Jag brister....
Flicka: Ja men du är som så här..(flickan pekar med fingret mot sitt huvud) du är så förvirrad..

haha kunde inte annat än att hålla med hon..


Idag sov jag hur länge som helst, Lisa var nyss förbi och jag hjälpte henne med att locka håret till festen hon och henke ska på ikväll..


idag äre alla hjärtans dag...och imorse gav jag peter lite gelehjärtan...å snart ska Peter fara och köpa hem mat från golden...mmmm..tror de blir lax för mig:)

Egentligen tycker jag alla hjärtans dag är lite väl överkommersiellt.fast man kan jun inte motstå att det är lite gulligt iaf;) ..dumt att det egentligen ska finnas en speciell dag som man ska visa uppskattning till de man tycker om...egentligen borde alla dagar på äret vara självskrivet alla hjärtans dagar..men men affärerna gillar nog att de finns något som heter alla hjärtans dag iaf;)

 
det blir en lugn myskväll för min del..kanske twilight?! (boken är riktigt bra.. HETT TIPS)

men tänkte passa på iallafall att idag skriva till alla mina vänner (ni vet vilka ni är) att ni är det underbaraste som finns...!!!

TJING!






2009-02-05
15:31:33

Sjuk vovve idag...

Japp nu var det dags för uppdatering...hmm svar till jonna;): Nejj har TYVÄRR inte käkat på thai i helgen som var..hehe
Däremot har jag varit med Nina och Hanna i klassen i fredags å sen i lördags var jag med och arrangerade min bästaste brors 40-års kalas på Kullenskolan...var grymt kul..en äkta hårdrockskväll om man säger så;) Med mkt karaoke! Vi åt het tabascogryta<-----inte bra för min stackars mage..(en fråga som alltid dyker upp när jag ligger i kramp och illamående: Lär jag mig aldrig?? Svar: Verkar inte som det..nää, skäms Sandra)...men maten kunde inte ha vart bättre för min bror som äter ALLT som bräännner fint i mun, hehe. Men det var gott iaf:)


Inatt har ÄlsklingsElvis haft två..ja om man nu kan kalla det "anfall"...typ låtit som han haft tungt å andats.kiknat. Sen har han nyst massor. Jätteobehagligt när han kiknar !så ringde till veterinären så fort som möjligt i morse...de tyckte det lät som noskvalster, så idag ska han börja äta medicin så kommer nog förhoppningsvis vända snart. Stackarn... han är så liten och söt..är så jobbigt med djur när de inte kan prata och säga hur det är..men iallafall så är han småfebrig..nyser så snoret sprutar och ligger mest..och inte hjälper det med detta skitväder?!  måste typ bära ut han när han ska kissa....för han stenvägrar gå ut i snövindarna.  Usch, förstå vad de skär i hjärtat när ens hund ligger sjuk..hur kan det inte vara den dagen man kanske har barn och de blir sjuka?..våga inte tänka på det..hojja. Nej ja kommer förmodligen vara en sån där överbeskyddande och superorolig mamma när barnet bara har "lite" feber.:P (om ja nu ska hårddra det)

Jaa... vad har mer hänt i mitt liv på senaste?
 Mkt har kretsat kring examenskrivandet (PM)...å sen har jag hunni med lite fotbollsträningar åxå..men inte så många som ja velat hinna med..men men..man kan inte hinna allt.
Praktik på måndag i 5 v...på Bergsviksskolan i förskoleklass...wihoo..
Jag å Nadia ska jobba med barnens trygghet och självkänsla och sedan kvalitativt bedöma det..oerhört intressant..

nää har ja nå mkt mer vettigt att skriva om?

hehe måste bara knycka ett klockrent citat från marias blogg:


"Att visa på mönster ger en bättre förståelse för varför det blir som det blir. Att visa på mönster är att förenkla verkligheten. Det borde vara forskarens uppgift. Vårt gemensamma dilemma som forskare är att vi beskriver enkla saker på ett väldigt komplicerat sätt, när vi borde hitta enkla beskrivningar av komplicerade saker."
(Kjell Granström, professor i pedagogik, Forskning i fokus, nr. 15)

haha det kanske inte är så dumt att vara forskare trots allt...;P


nää nu ska jag göra nå nytta....

Ä föresten fick höra en glad nyhet att Peter blir inte arbetslös!!, utan han får börja att jobba för Lindbäcks bygg istället..grattis gubben.



puss alla!