2010-02-28
23:22:32

OS-final och åldersnojja

Ser hockeyfinalen mellan Usa och Canada. Tycker att Usa ska vinna, så Canada blir lite ödmjukare och får känna hur det är att förlora någongång. Just nu ser det inte så ljust ut eftersom Canada leder med 2-1 och det är typ 7 minuter kvar, men det är en kamp till sista sekunden, allting kan hända.

Måste bara säga att jag börjar känna mej gammal, jag vet att jag inte är gammal jag är ju bara 23 år (snart 24) men ändå har jag denna konstiga "panik"känsla. Hmm jag som trodde man skulle få vänta med att få ålderskris till man åtminstonde fyllt 30??! Finns så mycket jag vill göra, men detta år blir det iallafall att jobba mycket så man får in tid och sedan blir det att resa till Grekland i augusti. Greklandsresan som jag fått i examenspresent av min älskade. Thessaloniki sägs vara shoppingens stad, och SOM jag kommer shoppa. Sedan ska jag spara lite pengar för att förhoppningsvis fara och backpacka lite nästa år:) Som jag brukar säga, den som lever får se.


Imorgon är det dags att börja vikariera i Munksund, känns spännande.

Puss.



2010-02-28
19:08:57

Jag ser det snöar..

Idag är det söndag och dagen började med att jag tog en lång sovmorgon och sedan begav jag mej på träning i fotbollshallen i Bersika. När jag kom hem hade P lagat ugnsstekt falu, mycket gott. Skönt att ha en "kock" till sambo. Själv är min specialite i köket att diska... Annars har jag inte gjort allt för mycket, bara pysslat lite här hemma och Nina var förbi en liten sväng också.

Gårdagen skulle egentligen spenderats på fest, rättare sagt Kajsas födelsedagsfest. Men magen sa ifrån och för en gångs skull så lyssnade jag. Mitt mål med 2010 är blandannat att försöka lyssna mer på mej själv, så detta kändes som en bra början iallafall. Gårdagen blev alltså en riktig "slö" kurerarkväll med melodifestival och curling. 

I fredags var det en riktig fredagsmyskväll med älsklingen och Lisa. Solsidan är så sjukt bra, skrattar varje gång jag ser det, så om ni inte sett serien borde ni ta och göra det!!

Har även hunnit fynda en bok på bokrean i helgen, den heter När livet stannar och handlar om en kvinnas och hennes sons överlevnad i tsunamin. Där hon förlorade sin dotter och man i de hemska vågorna. Men innan jag börjar läsa den biografin så ska jag läsa ut Jeckas bok När jag hör din röst som för övrigt är riktigt bra.

Vill bara skriva av mig och säga att jag saknar min syster och Silia oerhört mycket..varför ska ni bo i Grekland??

Vill bara till Thessaloniki nu!

2010-02-22
21:59:47

Stafettkväll..

Nu är jag hos gulliga JÖ och ser OS...Heja damerna!!!

Snart är det final och jag hoppas innerligt att vi tar medalj.

Idag har jag varit och jobbat i Böle, där jag även fick jobba några timmar med Lulle, mkt trevligt och träffa henne, det är inte allt för ofta.

Sen fick jag även en rolig nyhet..Jag har fått heltidsvikariat på Löparstigens förskola i Munkund. I hela marsmånad!! Ska arbeta med 1-4 åringar och jag verkligen fram emot att arbeta och följa de små livens utveckling.

Imorn blir det att permanenta om mina fransar, så det blir rätt och inte ihoprullat och lejjt. Inte så konstigt att det inte har varit någon idé att sminka sig..

Nu är det final...HEJJA Kalla & Haag



Puss
 
2010-02-03
17:21:56

Sjuk........vad annars?!!

Ja har man dåligt immunförsvar så har man...jag får lära mej att leva med det helt enkelt. (Men har svårt att acceptera det) Nu ligger jag sjuk iallafall med feber, förkylning och värk i hela kroppen.
Förstod att det var något på gång kände mej halvrisig redan förra helgen på cupen..

Och jag som skulle jobba idag igen på Flöjten..där jag haft praktik i två omgångar och en verksamhet som jag bara älskar. Men vad gör man? Katrin blev glad iallafall när jag sa att jag redan ringt till vakansen och fixat en ny vikarie till dem..

usch vad jag känner mej negativ idag! är så tråkigt när man både missar jobb och en viktig träning...blää..

Känns som att jag aldrig kommer ha en hel säsong med fotbollen och får vara frisk..

Men livet ska väl inte vara en dans på rosor....
pusss


Jag å Söt-Nina