2009-03-31
19:11:07

Tisdag...

Idag har jag haft lite sovmorgon..skönt!
 Jag gick en prommis med Elvis, är så underbart väder när solen är framme.
När jag kom tillbaka läste jag tidningen...och då ser jag rubriken om de som sålt tunnbröd...
fyy fasen så sjukt. Jag gick ju på det där och köpte 5 påsar för 100kr, när snubben kom å plinga på. Jag kanske är lättlurad men aldrig att jag hade i tanke att de var lurendrejare?? Tunnbröden var då inte goda, torra och smaklösa och inte var de nybakade som den där snubben påstod. När jag tittade under dom i morse så såg jag massa mögelfläckar....urk! Så hela skiten hamnade i soporna!!

Sen har jag spenderat eftermiddagen med plugg och å åter plugg..men nu har jag äntligen skrivit klart reflektionen och den gemensamma examinationsuppgiften. Så resterande skoltid fram till sommarn kommer helt ägnas åt C - uppsatsen. Känns skönt att bara ha en sak att koncentrera sig på nu..så man kan göra det ordentligt och inte behöva stressa sig igenom uppsatsen...

Annars har det nog inte hänt så mycket idag...ska förbi Elin en sväng ikväll å umgås å kika på Desperate.

- Live your life like there´s no tomorrow.






Postat av: jonnna

Så mysigt att ha era dh kvällar! :)

Sjukt med tunnbröden :S Ses snart.. PUSS

2009-03-31 | 23:10:15
Postat av: Nettan

Vad kul att höra! Jo jag hade en praktik där, men ganska tidigt i utbildningen tror jag.. Jaaduu, det är mest plugg och träning nu då ryggen blivit bra! Skönt nog :) Men ja läste att du fått träningsförbud däremot?! Va trist! Hoppas att du blir bättre snart! Kram på dig, och ps Jag trivs väldigt bra i lägenheten! :))

2009-04-01 | 16:00:10
URL: http://nettanscityliv.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jaa, du MÅSTE se twilight ! Han som spelar Edward-MUMS. hähä ! nope har inte sett män som hatar kvinnor, men den vill jag verkligen se ! Det blir nog en liten fest hos mig på lördag, och det skulle verkligen vara jätte roligt om du ville komma ! :) KRAAAM!

2009-04-02 | 11:55:03
URL: http://jessicaohlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: