2009-11-28
22:39:10

Mitt bland alla kartonger..

Gårdagen var hemskt trevlig...den spenderades på förfest hos Evelyn med Nina, Elin, Kajsa, och några till trevliga tjejer. Väl ute blev vi bjudna på champagne...sedan bjöd Nina på en Cosmopoliten, riktigt god var den. Det kändes om man säger så, när man inte är van att dricka så behöver man inte speciellt mycket .

På Kalles var det striptease och dragshow. Riktigt kul, det var en härlig stämning också eftersom det då var denna Girls night out. Dock måste jag erkänna att dragquensen var grymma, de slog stripporna. Som jag tycker var lite väl slibbiga, och inte speciellt snygga?! heller. Bara en snygg vältränad mage förstås :)

Jag och Elin.B hann ragga upp en dragqueen som följde med oss på dansgolvet..och vi svängde våra lurviga tillsammans. Riktigt trevlig en. Alltså varför har dragqueens oftast så sjukt snygga ben??? Orättvist.



Idag vaknade jag tidigt och har hela dagen hållit på att packa och städa i gamla lägenheten. Nu är alltså det mesta gjort, har bara kvar att skura golven i Durrnäs, och sedan blir all fokus på att få lite ordning i nya läggan.

Blev glad efter många om och men i fredags. Vi var nämligen med på besiktningen av lägenheten. Rawi är nog så snåla. Men efter lite diskussioner så kommer vi få nytt köksgolv (för som det ser ut nu är det riktigt nött och fult) och även omtapetserat i hallen.(Tack vare mej! Nu måste jag få skryta litegrann.  Jag gav inte upp diskussionen om hur gräsliga halltapeterna är) Sedan får vi även nytt badrumsskåp, köksbänk och de ska fixa spricka (hålet) i kökskarmen. Så är helt klart nöjd med åtgärderna. Dock lär vi nog få vänta till efter jul, men det ska nog gå bra.
Allt känns bättre än att bo i kartonger som vi gjort den senaste tiden.

Måste bara skriva  att Lars Winnerbäcks konsert var återigen en häftig upplevelse. Han är underbar!

Ha en trevlig lördag.

Nu ska jag vila upp mej.

Postat av: jonna

Skönt att ni flyttat det mesta och så kul att få göra i ordning. SKa bli skoj att komma och häls apå när ni har fått iordning! ;D Stöka på lugnt.. Puss och kram..

2009-11-29 | 00:53:35
URL: http://jonnaan.blogspot.com
Postat av: Nisan

Ja att han var bra? Inte för att jag vet hur hans konsert var när ni var och lyssnade men jag var då mer än nöjd då jag lyssnade på honom i Göteborg. Kram

2009-11-29 | 21:47:52
URL: http://nisan82.blogspot.com/
Postat av: Elin

Hoppas allt är bra med dig och att du kommer ihåg dig själv mitt i all stress! Tycker om dej tjejen! Kram

2009-12-16 | 17:45:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: